« Έγραψε» πάλι

24 Δεκεμβρίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

DSC_3427_DCE

«Έγραψε» πάλι ο πρόεδρος του Καστρακίου Περικλής Γιάννης !!! Στόλισε το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο  της περιοχής Καλαμπάκας  , αποκατέστησε τις ζημιές που έγιναν σε γλάστρες , βρύσες κ.λ.π  , καθημερινά βρίσκεται στο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου όπου γίνονται εργασίες αποκατάστασης και πολλά άλλα .

Χθες πάντως ξεπέρασε και τον εαυτό του αφού μέσω του Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» μοίρασε κοκόρια απ΄ το κοτέτσι του  ενόψει των Χριστουγέννων . Και τι κοκόρια  λυράτα παρακαλώ που συνοδεύονταν με το ρύζι και το κρασί ..

Πρόεδρε , μήπως πρέπει να αναλάβεις το επικοινωνιακό κομμάτι του Δημάρχου   ; Γιατί εδώ που τα λέμε και λόγος να μην γίνεται  το κατέχεις και μάλιστα καλά  το θέμα !!!

Απόδειξη ; Ότι τελικά με τούτα και με τ΄ άλλα το Καστράκι στολίστηκε εξίσου καλά όπως η Καλαμπάκα . Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με υγεία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.