Έγραψε πάλι ο Μπάμπης !!!!!

31 Αυγούστου, 2016 10:10 Επιμέλεια: /

Untitled

Για ακόμη μια φορά ο Μπάμπης Ζούζουλας απέδειξε πόσο καλός Πολιτικός και εφοριακός είναι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον διάλογο ενός ιδιοκτήτη καντίνας με τον κ. Ζούζουλα και τη συνάδερφο του κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο ιδιοκτήτης της καντίνας παραδέχεται ότι δεν κόβει αποδείξεις, τους ρωτά γιατί δεν παίρνουν τα 27 δισ. που προσφέρει ο Αρτέμις Σώρρας και τους απειλεί με μηνύσεις.

Τελικά, αφού τα πνεύματα ηρεμούν, συζητούν και δείτε που…καταλήγουν.

Το βίντεο, ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • costas

    “Ελεος πια ρε παιδιά !!!Αν δηλαδή κάποιος δεί αυτό το βιντεάκι θα πεί τι καλοί εφοριακοί είναι αυτοί οι δύο????Σε οποιαδήποτε άλλη στοιχειωδώς οργανωμένη χώρα θα χαν ήδη απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες….Εδώ δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές τις κρίνουμε ως φοβερές κινήσεις και ενέργειες του Μπάμπη..Που ενώ έπρεπε να βεβαιώσει αυτό που ακριβώς είδε αντιθέτως βεβαίωσε μια απλή παραβασούλα των 100 ε…’Ερμη Ελλάδα ……..

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.