Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός Οικονομικού Έτους 2016 Δήμου Καλαμπάκας

30 Δεκεμβρίου, 2016 15:07 Επιμέλεια: /

simboylio-3

Συνεδρίασε σήμερα  το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας πραγματοποιώντας δύο Συνεδρίες.

Στην πρώτη συνεδρίαση συζητήθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός και η κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης Δήμου έτους 2015.

Την ανάλυση έκανε ο ελεγκτής του Δήμου Καλαμπάκας και  δη ο Ορκωτός λογιστής κος Κλιάφας.

Στην έκθεση ελέγχου ως είπε ,  υπάρχουν 2 παρατηρήσεις.

Απαιτήσεις του Δήμου παλαιότερες περί τις 800 χιλιάδες ευρώ ( την τελευταία πενταετία) . Και δεύτερη ο υπολογισμός των αποδοχών προσωπικό και ότι ο Δήμος δεν διαθέτει Νομικό Σύμβουλο. Η χρήση 2015 είναι κερδοφόρα και σημείωσε ότι η ΔΕΗ εισπράττει από τον Δήμο λογαριασμούς από τα τέλη.

Ο κος Σακελλαρίου ρώτησε αν υπάρχει κίνδυνος παραγραφής των απαιτήσεων του Δήμου προς τρίτους για να λάβει την απάντηση ότι κάθε περίπτωση είναι ειδική και δεν υπάρχει μία γενική απάντηση. Πάντως ο Ορκωτός Λογιστής ανέφερε ότι ο Δήμος παρακολουθεί το θέμα και δεν θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο( δηλαδή διαγραφή ) .

Τελικά ο Ισολογισμός – Απολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην  2η Συνεδρίαση ήταν :

-Ανατροπή δεσμεύσεων ( 17 δεσμεύσεις 54 χιλ. ευρώ).

-Απευθείας ανάθεση προμήθειας γάλακτος μέχρι 16 Ιανουαρίου 2017 αξίας 3.000 ευρώ.

-Αίτηση Βλάχου Αθανάσιου.

-Αίτημα υποδοχής από τον Δήμο Εκπαιδευομένων μαθητών αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. στο «Μεταλυκειακό έτος –τάξη Μαθητείας» για το σχ. Έτος 2016-2017.

Εκτός Ημερήσιας Διάταξης συζητήθηκαν δύο θέματα και δη μία τροποποίησης του Προϋπολογισμού και πάρθηκε απόφαση για την ακινητοποίηση ( αχρηστία) ενός αυτοκινήτου του Δήμου Καλαμπάκας.

simboylio-2 simboylio-1

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.