Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο το έργο «η αποκατάσταση της γέφυρας Διάβας»

13 Ιουλίου, 2016 14:27 Επιμέλεια: /

DIABA-GEFYRA

Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο το έργο «η αποκατάσταση της γέφυρας Διάβας». Σε λίγες μέρες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κος Κώστας Αγοραστός, θα υπογράψει στο Δημαρχείο Καλαμπάκας τη σύμβαση αποκατάστασης της γέφυρας Διάβας με την  ανάδοχο εταιρεία του έργου , ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας

     Χρήστος Σινάνης

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
 • 16 ΓΕΝΑΡΗ

  Εσύ δήμαρχε που κολλάς στην όλη ιστορία.
  Το έργο πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, τα λουκούμια οι Καλαμπακιώτες, και τον δρόμο στην ποταμιά οι Διαβήτες.

 • Fear the Reaper

  16 ΓΕΝΑΡΗ
  στην περιοχή υπάρχουν κάποιοι φοβεροί Έλληνες φορολογούμενοι, πρώτοι σ” όλες τις λίστες των οφειλετών του δημοσίου και άγνωστοι κατά τα άλλα, που έχουν σχέση και με λουκουμάκια και με τον δρόμο στην ποταμιά. Αν θυμάμαι καλά από τις τελευταίες λίστες το χρέος τους φτάνει το κόστος της γέφυρας, ας πάτε να τους ζητήσετε τα λεφτά. Εκτός κι αν είστε παρεούλα!

  • 16 ΓΕΝΑΡΗ

   Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα στο εισαγγελέα, για την παρεούλα να το ψάξεις αλλού, μαθήματα εκεί που σε παίρνει.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.