Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Ηλεκτροκίνηση της σιδηροδροµικής γραµµής Παλαιοφάρσαλος – Καλαµπάκα»

admin
admin
27 Ιουλίου 2016, 12:48

Tην έγκριση των ακόλουθων περιβαλλοντικών όρων και περιορισµών για την κατασκευή και λειτουργία της ηλεκτροκίνησης της υφιστάµενης ανακαινισµένης µονής σιδηροδροµικής γραµµής που ξεκινά από τον Παλαιοφάρσαλο (Σταυρός Φαρσάλων) και καταλήγει στην Καλαµπάκα ενέκρινε ο Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτης.

Αναλυτικά η απόφαση:

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ µ ε

την έγκριση των ακόλουθων περιβαλλοντικών όρων και περιορισµών για την κατασκευή και λειτουργία της ηλεκτροκίνησης της υφιστάµενης ανακαινισµένης µονής σιδηροδροµικής γραµµής που ξεκινά από τον Παλαιοφάρσαλο (Σταυρός Φαρσάλων) και καταλήγει στην Καλαµπάκα (Χ. Θ: 60+000-141+000) και είναι συνολικού µήκους περίπου 80 χλµ. ∆ιοικητικά ανήκει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 6 και διέρχεται τις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων. Το συγκεκριµένο σιδηροδροµικό τµήµα συνδέει το κύριο σιδηροδροµικό δίκτυο (Αθηνών – Θεσσαλονίκης – εξωτερικού) µε το σύνολο του δυτικού Θεσσαλικού κάµπου.

7ΓΣΟ4653Π8-9ΒΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .