Εγκαινιάζεται το Λαογραφικό Μουσείο Αγιοφύλλου – Εκλογές για νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο τα “Χάσια”

4 Απριλίου, 2016 10:46 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο_DCE

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 11:00 π μ θα γίνουν τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Αγιοφύλλου.

Το πρόγραμμα έχει όπως παρακάτω :

Α. Ομιλία του προέδρου του Συλλόγου.

Β. χαιρετισμός από επισήμους. Γ. Δύο τραγούδια από χορωδία και εκτέλεση μικρού προγράμματος από χορευτικά τμήματα. Δ. Αγιασμός και ξενάγηση στο χώρο του Μουσείου. Ε. Προσφορά στους παρευρισκόμενους τοπικών εδεσμάτων και ποτών.

Η παρουσία των αρχών του νομού, των ΜΜΕ, των συνδημοτών μας και των Μορφωτικών Συλλόγων του Δήμου Καλαμπάκας, θα τιμήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους του Αγιοφύλλου !!!

Επίσης:

Καλούνται όλα τα μέλη του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αγιοφύλλου Τρικάλων τα « ΧΑΣΙΑ », σε Τακτική Γενική Συνέλευση , στις 24 Απριλίου 2016 , ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με θέματα :

Α. Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου.
Β. Οικονομικός Απολογισμός.
Γ. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δικαίωμα ψήφου και εκλογής έχουν όσοι είναι τακτοποιημένοι οικονομικώς.

Η συνδρομή είναι δύο (2.00) ευρώ το χρόνο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.