Εγκαινιάστηκε η αισθητικά αναβαθμισμένη παιδική χαρά στην πλατεία Δημουλά

2 Νοεμβρίου, 2016 12:43 Επιμέλεια: /

dsc_5123

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα παρουσία του Δήμαρχου Καλαμπάκας κ. Σινάνη τα εγκαίνια της παιδικής χαράς στην πλατεία Δημουλά.

Παρών στα εγκαίνια και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Φυσικά τη παράσταση έκλεψαν τα παιδιά τα οποία δεν σταμάτησαν να παίζουν στα νέα σύγχρονα παιχνίδια.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας τόνισε πως κράτησε την υπόσχεσή του προς τους μικρούς δημότες , για μια σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά και επισήμανε πως αυτό είναι μόνο η αρχή.

Να επισημάνουμε πως η  νέα νομοθεσία για τις παιδικές χαρές απαιτεί να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και για αυτό το λόγο ο Δήμος προχώρησε στην αναβάθμιση της συγκεκριμένης παιδικής χαράς.

Σε βάθος χρόνο ευελπιστούμε να αναβαθμιστούν και οι υπόλοιπες παιδικές χαρές ολόκληρου του Δήμου.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Speedy Gozales

    Μαζέψτε και τα αδέσποτα που έχουν εγκατασταθεί στο χώρο, αν και η πιστοποίηση της παιδικής χαράς δεν το προβλέπει.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.