Εγκαίνια

22 Ιουλίου, 2017 08:25 Επιμέλεια: /

kentro koinotitas (2)

Τη  προσεχή Τρίτη  ο Δήμος θα πραγματοποιήσει και επίσημα  τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας . Μια νέα δομή που φιλοδοξεί να προσφέρει στους δημότες  υπηρεσίες υγείας . Αναμφίβολα καλή η πρωτοβουλία  αρκεί  οι προσφερόμενες  υπηρεσίες  να κινούνται   στα επίπεδα  των Κ.Ε.Π  . Και βέβαια  να συνδεθεί  με τις αλλαγές όσον  αφορά  την περίφημη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) ώστε οι πρωτοβάθμια  υγεία να αποκτήσει  ποιότητα  και  περιεχόμενο  και να αποπνέει  εμπιστοσύνη  στους  πολίτες της ελληνικής υπαίθρου !! Καλή αρχή λοιπόν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Touberlekis

    Για την συστέγαση του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας με το νηπιαγωγείο, μούγκα. Σας θυμίζω ότι ο δήμος είχε το κτήριο του ΚΕΓΕ…………..Ευτυχώς που γλιτώσαμε αυτή τη φορά τα ενοίκια…..

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.