Εγκαίνια έκθεσης- Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων

29 Μαΐου, 2017 18:34 Επιμέλεια: /

18700483_1526643827367502_5353943511976997976_o

Πλήθος φιλότεχνων Τρικαλινών ανταποκρίθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πρόσκληση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων για τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής 45 μελών του, με τον συμβολικό  τίτλο «ΑΠΟΔΡΑΣΗ», που  φιλοξενείται στο μουσείο Τσιτσάνη. Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Έφη Λεβέντη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Κατσιάνης. Παρόντες επίσης ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Χρ. Μπουλουμπασης και οι Διευθυντές των Δημ. Σχολείων  2ου, 32ου και 28ου .

Η Πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Ζιάκα, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε με συντομία στις πιο πρόσφατες δραστηριότητες του Συλλόγου, τη μεγάλη εορταστική δραστηριότητα «Τέχνης Γωνία», στα Μανάβικα, (με την οποία έδειξε τη δυναμική του και κατέθεσε το δικό του «όραμα» για τις εικαστικές παρεμβάσεις) και την εθελοντική δραστηριότητα ζωγραφικής παρέμβασης σε Σχολεία της πόλης που βρίσκεται σε εξέλιξη και τέλος υπενθύμισε το πάγιο αίτημα του Συλλόγου προς τη Δημοτική Αρχή, για παραχώρηση ενός χώρου για τις δραστηριότητές του. Κλείνοντας ενημέρωσε τους παρόντες ότι θα οργανωθεί ξεχωριστή έκθεση για τους καλλιτέχνες του συλλόγου που ασχολούνται με τις εικαστικές κατασκευές, το κόσμημα και τη διακόσμηση, για την οποία θα υπάρξει ενημέρωση πολύ σύντομα.

Στη συνέχεια  χαιρετισμούς απηύθυναν

η κυρία Λεβέντη, η οποία επαίνεσε τον Σύλλογο για τη δράση του και διαβεβαίωσε τα μέλη του  ότι το αίτημά τους λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.

ο κύριος Κατσιάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακρόχρονη ιστορία της σχέσης του με τον Σύλλογο και τις δραστηριότητές του.

και τέλος ο κύριος Μπουλούμπασης, ο οποίος αναφέρθηκε κατ” εξοχήν στην εθελοντική δραστηριότητα  παρέμβασης στα Σχολεία, επαίνεσε και ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου γι αυτή τους την πρωτοβουλία.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 4 Ιουνίου και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό καθημερινά τις ώρες 10.00-14.00 μ.μ. και 18.00-22.00 μ.μ.

Από το ΔΣ​

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.