«Εγκεφαλικά» από τις κλήσεις για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στην εθνική οδό Τρικάλων-Καλαμπάκας

14 Ιουλίου, 2016 11:26 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο_DCE

Δεν πίστευαν στα μάτια τους Τρικαλινοί οδηγοί όταν έλαβαν ειδοποιητήρια από την Τροχαία Τρικάλων για κλήσεις που τους επιβλήθηκαν για παράβαση του ΚΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν  αναγνώστες,  τους ήρθαν κλήσεις από πέρσι για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στην εθνική οδό Τρικάλων-Καλαμπάκας.

Η παράβασή τους καταγράφηκε από την κάμερα που βρίσκεται μετά τους φωτεινούς σηματοδότες στην διασταύρωση προς Ράξα (στο ύψος της επιχείρησης Φαλτάκα) .

Τα ποσά της κλήσης ποικίλουν καθώς υπολογίζονται με βάση την ταχύτητα ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αφαιρείται και το δίπλωμα οδήγησης.

trikaladay.gr

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.