Εγκατάλειψη ;

10 Μαρτίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

e-65 drone_DCE

Δεν ξέρω αν αφήνει ή όχι περιθώριο παρερμηνείας  η  ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών σχετικά με την ολοκλήρωση της Ε-65 δια μέσου του περίφημου πακέτου «Γιούνγκερ» , αλλά το ότι  στην επιλογή των έργων δεν υπάρχει πουθενά η ολοκλήρωση του Ε-65  , μάλλον  δημιουργεί ερωτηματικά  σε ότι αφορά το τμήμα Τρίκαλα- Εγνατία .

Τώρα ,αν και  τι λογική είναι αυτή που ξοδεύει εκατομμύρια για έναν αυτοκινητόδρομο και στο τέλος το έργο μένει τυφλό ,  δεδομένου ότι δεν ενώνει την ΠΑΘΕ με την ΕΓΝΑΤΙΑ , όπως ήταν ο σχεδιασμός του , αυτό μόνο οι έλληνες πολιτικοί γνωρίζουν . Ωστόσο μάλλον χρειάζεται καθολική αντίδραση για να ξυπνήσουν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.