Εγκαταλειμμένο τρέιλερ αυτοκινήτου στη γέφυρα της Διάβας παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο

30 Σεπτεμβρίου, 2015 12:18 Επιμέλεια: /

KOCH B1000

Ένα εγκαταλειμμένο τρέιλερ αυτοκινήτου χθες το βράδυ στην γέφυρα της Διάβας παραλίγο να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα αφού λόγο της κακής ορατότητας από την βροχή αλλά και από τον ελλιπή φωτισμό δεν γινόταν εύκολα αντιληπτό από τους διερχόμενους οδηγούς.

Για την αποφυγή ατυχήματος χρειάστηκε να αναλάβει δράση η αστυνομία Καλαμπάκας η οποία έφτασε στο σημείο υποδεικνύοντας τους οδηγούς να ελαττώσουν ταχύτητα ενώ στη συνέχεια απομάκρυνε το τρέιλερ.

Τώρα ποιος άφησε εκεί το τρέιλερ είναι άγνωστο με την αστυνομία να το ερευνά.

Το σίγουρο είναι πάντως πως πρόκειται για ανεγκέφαλο αφού δεν υπολόγισε τον κίνδυνο που έθετε τους οδηγούς που περνούσαν από το σημείο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.