Εγκαταλειμμένη η Κορομηλιά από τον Δήμο Καλαμπάκας ; – Πρέπει να πέσει το βουνό για να κινητοποιηθεί ;

28 Σεπτεμβρίου, 2016 21:11 Επιμέλεια: /

koromilia-dromos-zimies-16

Πέρασαν 20 ημέρες σχεδόν από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας και ακόμη πολλές πληγές δεν έχουν επουλωθεί ( έστω και προσωρινά).

Ακούμε ότι ο Δήμος Καλαμπάκας έχει ναυλώσει ιδιωτικά μηχανήματα και αποκαθιστά τις ζημιές που υπέστησαν από την νεροποντή.

Υπάρχουν όμως και περιοχές που είτε οι αρμόδιοι του Δήμου δεν γνωρίζουν , είτε δεν είναι στις προτεραιότητές τους.

Ο δρόμος προς τον οικισμό Κορομηλιάς έχει υποστεί ζημιές κατά μήκος του αλλά θα υποστεί περισσότερες αν αρχίσουν και πάλι οι βροχές. Κατολισθήσεις έχουν φράξει τα αυλάκια του δρόμου και το νερό θα  καταστρέψουν και το οδόστρωμα.

Κορομηλιώτες έχουν απευθυνθεί στο Ράδιο Σταγών και έγινε έκκληση οι Αρμόδιοι του Δήμου να στείλουν ένα μηχάνημα για 2 ώρες για να απομακρύνει τα χώματα . Δυστυχώς όμως οι προτροπές δεν εισακούστηκαν  και έτσι αναγκαστήκαμε να μεταβούμε και να φωτογραφίσουμε κάποια από τα προβλήματα για να τους ευαισθητοποιήσουμε.

Ελπίζουμε αυτήν την φορά να ¨ιδρώσει ¨κανένα αυτί και να αποκατασταθεί η ομαλή πρόσβαση στον οικισμό.

Τέλος ας σταλεί το απορριμματοφόρου του Δήμου για να μαζέψει τα σκουπίδια που βρίσκονται συγκεντρωμένα κοντά στο γήπεδο του οικισμού ( το τελευταίο προς ενημέρωση γιατί ο Δήμος μπορεί να μην το γνωρίζει ).

koromilia-dromos-zimies-21 koromilia-dromos-zimies-20 koromilia-dromos-zimies-19 koromilia-dromos-zimies-18 koromilia-dromos-zimies-15 koromilia-dromos-zimies-14 koromilia-dromos-zimies-13 koromilia-dromos-zimies-12 koromilia-dromos-zimies-11 koromilia-dromos-zimies-10 koromilia-dromos-zimies-9 koromilia-dromos-zimies-8 koromilia-dromos-zimies-7 koromilia-dromos-zimies-6 koromilia-dromos-zimies-5 koromilia-dromos-zimies-4 koromilia-dromos-zimies-3 koromilia-dromos-zimies-2 koromilia-dromos-zimies-1 koromilia-dromos-zimies-17

 

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.