Έγινε κι΄ αυτό

25 Δεκεμβρίου, 2015 20:23 Επιμέλεια: /

xristougennaxorio_DCE

Αυτό δεν είχαμε ακούσει , το ακούσαμε !!! Ποιο ;  Μέρα – μεσημέρι  και μάλιστα  παραμονή Χριστουγέννων  , δυο νεαροί λήστεψαν  τα παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα. Η ληστεία έγινε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή  της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια  οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν λίγο  αργότερα στην ίδια περιοχή από αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να τους  εντοπίσουν  . Οι νεαροί , σύμφωνα  με πληροφορίες , είχαν αποσπάσει περί τα 50 ευρώ .

Το περιστατικό είναι και αυτό ένα δείγμα της κοινωνικής κρίσης που βιώνει η Ελληνική κοινωνία . Μια κρίση για τις αιτίες της οποίας πολλά και πολλούς  μπορεί να ενοχοποιήσει κανένας αλλά ωστόσο μαζί με τις  συλλογικές ευθύνες υπάρχουν και οι ατομικές ευθύνες .

Ας τα δούμε όλα αυτά και ας τα αξιολογήσουμε και ας σκεφθούμε που πάμε πλέον ως κοινωνία , ως λαός και ως έθνος !!!

Δυστυχώς ζούμε την πρώιμη περίοδο της  ατομικής και συλλογικής μετάλλαξης που δημιουργεί μια κοινωνία χωρίς ηθικούς φραγμούς , αρχές και αξίες επί των οποίων στηρίζονταν η υγιής Ελληνική κοινωνία  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.