Έγινε η αρχή για την λύση των προβλημάτων του Κ.Υ. Καλαμπάκας από την Περιφέρεια

4 Μαΐου, 2017 10:59 Επιμέλεια: /

kentro ugeias

Μετά την γνωστοποίηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Καλαμπάκας κλιμάκιο της Περιφέρειας αποτελούμενο από τρεις μηχανολόγους και την Προϊστάμενο Διεύθυνσης κυρία Καραγιάννη Ευθυμία βρέθηκε στο Κ.Υ. πραγματοποιώντας από κοντά αυτοψία και μελέτες έτσι ώστε να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτήριο.

Όπως τόνισε ο Διευθυντής του Κ.Υ.  κ. Σκύφτας είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς η Περιφέρεια έδειξε ενδιαφέρον για να δώσει λύση στα προβλήματα και μάλιστα πολύ σύντομα.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί του Σαββάτου στο Κ.Υ. θα βρεθεί ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και όπως είναι φυσικό θα δει από κοντά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτήριο και γενικότερα θα γίνει γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Καλαμπάκας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.