Θα βόσκουν μέσα στα Μοναστήρια !!!

15 Μαΐου, 2015 12:40 Επιμέλεια: /

meteora bandalismoi 5_DCE

Δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει ότι μέσα στην κοινωνία έχουμε  δικαιώματα , έχουμε όμως και υποχρεώσεις.

Εκμεταλλευόμενοι κάποιοι την καλοσύνη , την φιλοτιμία και την ανοχή μας  , δεν σέβονται τίποτα και δεν θέλουν να διορθώσουν  κάποια πράματα.

Πως μπορεί κάποιος να σχολιάσει το γεγονός ότι έφτασαν οι αγελάδες να βόσκουν δίπλα από τα Μοναστήρια και όπως πάνε θα μπουν και μέσα.

Τους  ιδιοκτήτες τους δεν ιδρώνει το αυτί και αφήνουν ανεξέλεγκτα τα ζώα τους να κυκλοφορούν όπου γουστάρουν , αρκεί οι ίδιοι να καρπώνονται.

Όσοι πήγαν την Πρωτομαγιά στην Τζέρζη παρατήρησαν ότι τα κόπρανα των αγελάδων είχαν φτάσει μέχρι και την είσοδο της Εκκλησίας. Παρότι ανακινήθηκε το θέμα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ασχοληθεί ( και εννοώ Υπηρεσίες) .

Σήμερα   οι αγελάδες βρίσκονται ανάμεσα στα μοναστήρια Βαρλαάμ και Μεγάλου Μετεώρου και σύντομα θα μπουν και μέσα.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι και αυτή την φορά κανείς δεν θα ευαισθητοποιηθεί ….

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.