Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας διοργάνωσε εκδηλώσεις στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας

25 Οκτωβρίου, 2016 11:18 Επιμέλεια: /

theopetra_5

Η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας (Γραφείο Β. Ελλάδος), στο πλαίσιο της επικοινωνιακής  δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2016: «Παντέχνου πυρός σέλας  –  Λαμπερές ιστορίες φωτιάς», διοργάνωσε σχετικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Τεκμηρίωσης Σπηλαίου Θεόπετρας.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, αρχαιολόγοι της Εφορείας ξενάγησαν το κοινό στα εκθέματα του Κέντρου. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική δράση, στην οποία συμμετείχαν μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας. Η δράση περιελάμβανε θεματική ξενάγηση, προβολή ενημερωτικού βίντεο και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 διανεμήθηκε σχετικό ενημερωτικό έντυπο στους επισκέπτες του Κέντρου.

 

 

Μιχάλης Κοντός

Αρχαιολόγος

Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας

(Γραφείο Βόρειας Ελλάδας)

τηλ.: 2310410185 – fax: 2310410376

e-mail: mkontos@culture.gr

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.