Έφυγε ο τελευταίος μεγάλος του δημοτικού τραγουδιού που ανέδειξε τα μέρη μας

17 Ιουλίου, 2017 09:14 Επιμέλεια: /

Untitled

Ο τελευταίος μεγάλος του παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιού που ανέδειξαν τα μέρη μας, ο Σάκης Ντόκος, πέρασε σήμερα στην ιστορία.

Ένας αυθεντικός, παραδοσιακός μουσικός, εξαίρετος στη μουσική σκηνή, καλλιτέχνης γεμάτος μεράκι για την παράδοση και τον τόπο μας δεν είναι πια κοντά μας.

Ως ένας από τους μοναδικούς, παραδοσιακούς δεξιοτέχνες του κλαρίνου, ζούσε πραγματικά την παραδοσιακή μουσική στο πετσί του.

Η αμέριστη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, θερμή, απεριόριστη, μέσα από τα γλέντια, τις εκδηλώσεις, τους γάμους, τα πανηγύρια.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Σ. Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» πενθεί σήμερα και υποβάλλει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Μέσα από την παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του θα είναι για πάντοτε μέσα στην ψυχή μας, την καρδιά μας, την ζωή μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.