Έφυγε από τη ζωή 57χρονος γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας – Έδινε πολύμηνη μάχη μετά από τροχαίο στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας

admin
admin
11 Μαΐου 2017, 09:32

Δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στην ζωή, μετά την πολύμηνη μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Τρικάλων, ο 57χρονος γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας και πρώην εκδότης της εφημερίδας «Τρικαλινά Νέα» Αντώνης Παππάς.

Ο Αντώνης Παππάς είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας πριν από αρκετούς μήνες και από τότε έδινε καθημερινή μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Τα τραύματα του όμως φαίνεται ήταν τόσο βαριά, που δε μπόρεσε να τελικά ξεπεράσει και σήμερα το απόγευμα κατέληξε.

Ο Αντώνης Παππάς, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη συνοικία της Αγίας Μονής, ασχολήθηκε με επιχειρήσεις στο χώρο της ξυλείας, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα ασχολήθηκε έντονα με τα Τρικαλινά έντυπα ΜΜΕ, αφού διεύθυνε την καθημερινή εφημερίδα «Τρικαλινά Νέα». Αφήνει πίσω του τη μητέρα του Βασιλική καθώς και τα παιδιά του Θάνο και Ιωάννα.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί ακόμη η ακριβής ώρα.

trikalain.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .