Εύφημος Μνεία απονέμει στον συμπολίτη μας κ.Π.Γ.Αποστολακόπουλο

7 Μαρτίου, 2016 09:50 Επιμέλεια: /

12834474_10209104975961960_861398900_n

Εύφημος Μνεία απονέμει στον συμπολίτη μας κ.Π.Γ.Αποστολακόπουλο για τις υπηρεσίες που παρείχε το Ιατρείο του.

Αναλυτικά:

ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ
Προς κ.Π.Γ.Αποστολακόπουλο
Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ο Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» σας απονέμουν Εύφημο Μνεία, που ανταποκριθήκατε και εθελοντικά παρείχατε τις υπηρεσίες σας στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
Παρόμοιες ενέργειες σας καταξιώνουν στη συνείδηση της κοινωνίας και πρέπει να επιβραβεύονται.
Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε θερμά.

Αθήνα, 22/2/2016
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. Ο Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»
Γεώργιος Πατούλης Κων/νος Δήμτσας

 

ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ

Όλοι μας ως μέλη μιας οργανωμένης κοινωνίας, ανεξαρτήτως του όποιου ρόλου ασκούμε στην καθημερινότητα μας και της όποιας μας ιδιότητας, οφείλουμε πρωτίστως να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.
Καθοδηγούμενος πάντοτε από την ευθύνη απέναντι στους συνανθρώπους μου και την ανάγκη της προσφοράς προς αυτούς, νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμμετέχω σε όποια προσπάθεια διοργανώνονται για αυτόν τον σκοπό.
Ευχαριστώ θερμά την Ιερά Μητρόπολη για την ευκαιρία και τη χαρά που μου έδωσε να συμμετέχω στο έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και με τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων μου να προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη κυρίως από την αγάπη όλων μας. Άλλωστε η ηθική εξάσκηση της ιατρικής αποτελεί θεμελιώδη αρχή στην πορεία του κάθε ιατρού.

Π.Γ.Αποστολακόπουλο

DSD_7486_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.