Ευχετήριο μήνυμα του Γ. Γεωργίου

admin
admin
6 Μαρτίου 2019, 13:31

Παρακολούθησα με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση την Κυριακή 3.3.2019, την χειροτονία του διακόνου Ηρακλή Φίλιου, συγγενή μου και πλέον ιερέα της ενορίας μας,του όμορφου και γραφικού χωριού Διάβας.

Ο π. Ηρακλής είναι ένας νέος μορφωμένος ιερέας με χριστιανική παιδεία, αγάπη προς το Χριστό και φόβο Θεού, εγγονός του πρωτοπρεσβύτερου πάτερ Κωνσταντίνου Νούλα, ενός σεβάσμιου ιερέα της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Από τα πρώτα βήματά του ένοιωσε μέσα του αυτό το σκίρτημα ψυχής που προκαλεί η αγάπη προς το Χριστό, την Εκκλησία και τον συνάνθρωπό μας. Επόμενο ήταν να αφοσιωθεί σε αυτά. Με αυτά τα σημαντικά εφόδια, είμαι σίγουρος ότι θα πορευθεί με σύνεση, αγάπη και ευλογία Θεού προσφέροντας στο ποίμνιό του το θεάρεστο έργο που ευαγγελίζεται η Εκκλησία μας.

Από τα βάθη της ψυχής μου, τον καλωσορίζω εγώ και η οικογένειά μου και του ευχόμαστε καλή διακονία, υγεία και μακροημέρευση.

Για δε τον απερχόμενο ιερέα παπά Φώτη, ο οποίος διακόνησε το ποίμνιο της Εκκλησίας μας επί πολλά συναπτά έτη, προσφέροντας χριστιανικό έργο, του εύχομαι υγεία και ο Θεός μαζί του.

 

Γεωργίου Γεώργιος

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .