Ευχές του stagonnews και stagonsports στους αναγνώστες του

admin
admin
24 Δεκεμβρίου 2014, 23:00

Η διεύθυνση και οι συνεργάτες  του ανανεωμένου πλέον  stagonnews  και η 1η αθλητική εφημερίδα της Καλαμπάκας stagonsports εύχονται από καρδιάς στους αναγνώστες αλλά και σε όλον τον κόσμο , χρόνια πολλά , υγεία , προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε προκοπή στους ατομικούς και συλλογικούς στόχους .Όσες οι στάλες της βροχής τόσες και οι ευχές που σας συνοδεύουν πιστεύοντας πως ο γεννηθείς Χριστός θα φέρει σε όλους την χαρά και την ελπίδα στην ζωή στοιχεία που απουσιάζουν από την βέβηλη πραγματικότητα της σύγχρονης εποχής που διανύουμε δημιουργώντας ανθρώπους άδειους από αισθήματα και συναισθήματα , άδειους από χαμόγελο , από ψυχική πληρότητα , από δημιουργία .

Το φωτισμένο απ΄ το υπέρλαμπρο άστρο σπήλαιο της Βηθλεέμ όπου η Παρθένος Μαρία γέννησε τον Λυτρωτή του κόσμου να φωτίζει το βαθύ έρεβος των ανθρώπινων ψυχών ζεσταίνοντας τις κρυερές καρδιές μας από αγάπη , ελπίδα , πρόοδο .

Αυτά τα Χριστούγεννα να είναι πράγματι Χριστούγεννα γεμάτα από το μήνυμα της σωτηρίας που περικλύει η ενανθρώπιση του Θεού λόγου .

Γιατί ζωή χωρίς ελπίδα , χωρίς χαρά , χωρίς αγάπη , χωρίς δημιουργία , είναι ζωή χωρίς Χριστό , χωρίς σκοπό , χωρίς προσανατολισμό και εν τέλει χωρίς Θεό .

Ας φροντίσουμε όλοι μας τα φετινά φτωχά Χριστούγεννα των συνελλήνων να είναι πλούσια στις καρδιές , πλούσια σε μηνύματα που εξανθρωπίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο δίνοντάς του νόημα ζωής και ελπίδα για το ανέλπιστο .

Να είναι η αλλαγή που θέλει να έρθει όπως έλεγε ο Μαχάτμα Γκάντι !!!

Μια αλλαγή με το σωτηριολογικό μήνυμα του γεννηθέντος Θεανθρώπου στην ταπεινή φάτνη του σπηλαίου της Βηθλεέμ !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .