Ευχές του Κώστα Φαμίση στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

11 Οκτωβρίου, 2015 17:57 Επιμέλεια: /

famisis kalibas_DCE

Σεβασμιώτατε κ. Σεραφείμ.

Με ιδιαίτερη χαρά ,συγκίνηση και κωδωνοκρουσίες υποδεχθήκαμε την απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την μετατροπή της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων από προσωποπαγή σε ΜΟΝΙΜΗ.

Η 25έτη σας Ποιμαντική μέριμνα, είναι πολύ μεγάλη και ανεκτίμητη, στην τοπική κοινωνία.

Οι προσπάθειες σας, τόσο για την επίλυση των ποικίλων προβλημάτων που αναφύονταν – πνευματικά και υλικά – όσο και για το δίκαιο αίτημα μετατροπής της Ι.Μ από προσωποπαγή σε μόνιμη , καρποφόρησε.

Στο μέλλον, η Ιερά Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων , θα έχει την δυνατότητα – ως συνεχισθείσα της Επισκοπής Σταγών του 9ου αιώνα – να κρατήσει, ως κιβωτό Σωτηρίας και ως Φιλόστοργος Μητέρα, τον πολύτιμο θησαυρό της πνευματικής Διαχρονικής παρακαταθήκης που έχει σχέση με την υπαρξιακή , θρησκευτική και κοινωνική διάσταση της ζωής των πολιτών της τοπικής μας κοινωνίας.
Σεβασμιώτατε , ο Θεός να σας έχει καλά, να σας δίνει δύναμη και κουράγιο. για να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΜΙΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕΦΑΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Π.Θ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.