Ευχές προς το Ιωάννη Μπουτίνα

25 Ιουλίου, 2017 22:40 Επιμέλεια: /

DSC_0785

Αγαπητέ κε Μπουτίνα,

Ο σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου Ν.Τρικάλων εύχεται στον κ. Ιωάννη Μπουτίνα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Αντιπριφεριάρχη τουρισμού και πολιτισμού.

Ο σύλλογος θα είναι παρών σε όλες τις προκλήσεις που θα προκύψουν στα θέματα του που αφορούν το τομέα δράσης μας και ελπίζουμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία που και από την θέση που κατείχατε μεχρι τώρα δείξατε ότι έχετε και την διάθεση αλλά και τις ικανότητες που χρειάζονται.

Η τουριστική προβολή του ορεινού όγκου και η ανάπτυξη του εναλλάκτικού τουρισμού που είναι και το πρώτο μας μέλημα θεωρούμε ότι είναι τομείς που μπορείτε να συνεισφέρετε τα δέοντα όπως έχει φανεί και μαζί με τις ευχές μας σας προσκαλούμε το συντομότερο δυνατό στον ορεινό όγκο για να σας παρουσιάσουμε και αναλυτικά το προγραμμά μας.

Θερμές ευχές,

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ

Ο πΡΌΕΔΡΟς

Παπαγιαννάκης Χρήστος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.