Ευχές από τον κ. Αθανάσιο Λιούτα

31 Δεκεμβρίου, 2016 14:19 Επιμέλεια: /

foto-lioutas

Η αυγή της νέας χρονιάς, φέρνει πάντα μήνυμα ελπίδας. Ελπίδα ότι ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος, σ’ όλους τους τομείς,  από τον προηγούμενο.

Κανείς δεν πίστευε πριν από μερικά χρόνια, ότι αυτές οι ευχές σήμερα θα είχαν τόσο μεγάλη σημασία, ακόμα και για την επιβίωση πολλών συνανθρώπων μας οι οποίοι δοκιμάζονται από την κρίση.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς όμως, μπορεί οι ευχές να ακούγονται ως βάλσαμο στις καρδιές μας, αλλά δεν αρκούν. Οφείλουμε να μετουσιώσουμε τις ευχές σε πράξεις, τα λόγια σε έργα, την ελπίδα σε πραγματικότητα. Με πίστη στις δικές μας δυνατότητες και χώρο για τους νέους ανθρώπους. Με αισιοδοξία ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη οικονομία που θα εξασφαλίζει κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία.

Το 2017 μπορεί και πρέπει να ανοίξει μια καινούργια, καλύτερη σελίδα για την Ελλάδα και το Νομό Τρικάλων.

Εύχομαι σ’ όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία για το νέο έτος.

 

Θανάσης Λιούτας

Υπ.  βουλευτής Ν. Τρικάλων

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.