Ευχές από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμπάκας για την Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου κα Χρύσα Βασιλείου

8 Σεπτεμβρίου, 2016 11:17 Επιμέλεια: /

untitled

Οι συνάδελφοι από την Τ.Υ. Δ.Καλαμπάκας συγχαίρουν τη Νομικό κα Χρύσα Βασιλείου και της εύχονται κάθε επιτυχία και μια λαμπρή σταδιοδρομία μετά την επιτυχία της σε διαγωνισμό του Υπουργείου Οικονομικών όπου και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα. Η συνεργασία της Υπηρεσίας μας με την κα Χρύσα Βασιλείου, την περίοδο που διατέλεσε ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Καλαμπάκας, υπήρξε πάντα εποικοδομητική και γόνιμη.

Η συμβολή της στην επίλυση νομικών ζητημάτων σε θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας, όποτε χρειάστηκε, ήταν καθοριστική αν και δεν αποτελούσε υπηρεσιακή της υποχρέωση. Ευχόμαστε λοιπόν ο μέχρι τώρα ζήλος και η δημιουργικότητα που επέδειξε στο Δήμο μας να μην την εγκαταλείψουν ποτέ.

Καλή Σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.