Ευχές Αντιδημάρχου

5 Μαΐου, 2016 07:58 Επιμέλεια: /

rantos kali_DCE

Το είπε και το έκανε ο Αντιδήμαρχος – Αναπληρωτής Δημάρχου Κώστας Ράντος . Είχε «υποσχεθεί» ότι θα περνούσε από κάθε Διαβίτικο σπίτι ανήμερα του Πάσχα προκειμένου να ευχηθεί στους συγχωριανούς του το «Χριστός Ανέστη» κάτι που έκανε αποδεικνύοντας ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο και όχι «έπεα πτερόεντα» !!!

Ο άνθρωπος επισκέφθηκε όσες περισσότερες παρέες μπορούσε ευχόμενος αλλά και λαμβάνοντας ευχές μαζί και κάποια παραπονάκια βέβαια . Το συμπέρασμα ; Ότι οι συγχωριανοί του και αντιλαμβάνονται και κατανοούν . Αντιδήμαρχε , άριστη  η κίνησή σου αλλά μάλλον πρέπει να πάρεις ιδέες από τον πρόεδρο Καστρακίου στο επικοινωνιακό κομμάτι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.