Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Παπά – Θύμιος Βλαχάβας”

16 Μαΐου, 2016 23:20 Επιμέλεια: /

100_1788_DCE

Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Παπά – Θύμιος Βλαχάβας':

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ<<ΒΛΑΧΑΒΕΙΑ 2016>>ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΥ ΒΛΑΧΑΒΑ,ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ

-ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ-ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ,ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ, ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ, ΣΑΡΑΚΙΝΑΣ,ΑΓΙΟΦΥΛΛΟΥ, ΓΑΒΡΟΥ,ΟΞΥΝΕΙΑΣ,ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ,ΔΙΑΒΑΣ,ΚΑΚΟΠΛΕΥΡΙΟΥ,ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΡΙΟΥ.

-ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

-ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

-ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.ΚΑΙ,ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

-ΤΟΝ κ.ΤΖΟΒΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

-ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.