Ευχαριστήριο του Α.Σ. Μετέωρα προς τον Δήμαρχο κ. Σινάνη για την επίσπευση των διαδικασιών ώστε να τοποθετηθεί άμεσα έτοιμος χλοοτάπητας στο γήπεδο

admin
admin
14 Αυγούστου 2018, 12:41

Μετά το λογικό άγχος που διακατείχε τόσο την ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα όσο και τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμπάκας αναφορικά με το θέμα του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσος», φαίνεται τελικά ότι όλα εξελίσσονται θετικά, και εντός χρονοδιαγράμματος θα είναι το γήπεδο παραδοτέο στην ομάδα μας για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Για το λόγο αυτό ως Διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Χρήστο Σινάνη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας – μετά τη συνάντηση που είχαμε την προηγούμενη Τρίτη 7 Αυγούστου – και την επίσπευση των διαδικασιών ώστε να τοποθετηθεί άμεσα έτοιμος χλοοτάπητας στο γήπεδο.

Μετά από αυτήν την πολύ ευχάριστη και θετική εξέλιξη, μπορούμε πλέον να στρέψουμε όλο μας το ενδιαφέρον στην προετοιμασία του Α.Σ. Μετέωρα για την νέα αγωνιστική σεζόν, καλώντας για άλλη μία φορά το φίλαθλο κοινό να σταθεί συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος μας στο νέο αυτό ξεκίνημα για την ομάδα μας.

 

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .