Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου » ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΣ ΒΛΑΧΑΒΑΣ»

21 Ιουλίου, 2016 10:20 Επιμέλεια: /

DSC_6956_DCE

Ο Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος » ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΣ ΒΛΑΧΑΒΑΣ» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλος όσους βοήθησαν στην πραγματοποιήση του ετήσιου πανηγυριού.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης:
κ. Παληγιάννη Δημήτρη (Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις)
κ. Χλίβα Κωνσταντίνο ( Χλίβας Gas)
κ. Καλτσούδα Ανδρέα (Τυροκομείο «Μετέωρα», Μύκανη)
κ. Πολίτη Αντώνη (Φούρνος Ασπροκκλησιάς)
κ. Τρίμη Δημήτριο (Κρεοπωλείο Σαρακίνας)
κ. Τούλα Αντώνη και Τούλα Λάμπρο ( Οικοδομικές εργασίες)
για την προσφορά τους στο σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε, την κ. Κουκοράβα – Γκαραγκάνη Μαρία, Αντιδήμαρχο καθαριότητας και πράσινου για την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας και για την βοήθεια της στο σύλλογο μας, όπως επίσης και όλους τους εκπρόσωπους των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχή μας, τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας για την παρουσία και την προβολή των εκδηλώσεών μας.

Ευχαριστούμε επίσης, την χοροδιδάσκαλο μας κ.Δημητρίου Ελένη και τους χορευτές του Συλλόγου μας για την προσπάθεια  που κάνουν ώστε να διατηρηθούν οι παραδοσιακοί χοροί και ο πολιτισμός του τόπου μας ζωντανοί.

Τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και στηρίζει πάντα τον Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε τον  Δήμο Καλαμπάκας για την βοήθεια στο Σύλλογο.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε λόγω της απουσίας του κ. Δόκιμου Χαραλάμπους, όπως επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ορχήστρα που μας διασκέδασε.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.