Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου » ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΣ ΒΛΑΧΑΒΑΣ»

admin
admin
21 Ιουλίου 2016, 10:20

Ο Μορφωτικός-Εκπολιτιστικός Σύλλογος » ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΣ ΒΛΑΧΑΒΑΣ» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλος όσους βοήθησαν στην πραγματοποιήση του ετήσιου πανηγυριού.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης:
κ. Παληγιάννη Δημήτρη (Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις)
κ. Χλίβα Κωνσταντίνο ( Χλίβας Gas)
κ. Καλτσούδα Ανδρέα (Τυροκομείο «Μετέωρα», Μύκανη)
κ. Πολίτη Αντώνη (Φούρνος Ασπροκκλησιάς)
κ. Τρίμη Δημήτριο (Κρεοπωλείο Σαρακίνας)
κ. Τούλα Αντώνη και Τούλα Λάμπρο ( Οικοδομικές εργασίες)
για την προσφορά τους στο σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε, την κ. Κουκοράβα – Γκαραγκάνη Μαρία, Αντιδήμαρχο καθαριότητας και πράσινου για την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας και για την βοήθεια της στο σύλλογο μας, όπως επίσης και όλους τους εκπρόσωπους των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχή μας, τα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας για την παρουσία και την προβολή των εκδηλώσεών μας.

Ευχαριστούμε επίσης, την χοροδιδάσκαλο μας κ.Δημητρίου Ελένη και τους χορευτές του Συλλόγου μας για την προσπάθεια  που κάνουν ώστε να διατηρηθούν οι παραδοσιακοί χοροί και ο πολιτισμός του τόπου μας ζωντανοί.

Τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και στηρίζει πάντα τον Σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε τον  Δήμο Καλαμπάκας για την βοήθεια στο Σύλλογο.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε λόγω της απουσίας του κ. Δόκιμου Χαραλάμπους, όπως επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ορχήστρα που μας διασκέδασε.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .