Ευχαριστήριο του Μ.Ε.Σ. Καστανιάς

admin
admin
23 Οκτωβρίου 2015, 11:14

Μετά την μεγάλη επιτυχία που και φέτος είχε η γιορτή του Κάστανου, που πλέον αποτελεί θεσμό για το χωριό μας, την Καστανιά, το Δ.Σ. του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς « Ο ΣΤΙΝΟΣ» αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά για την τιμητική παρουσία τους στις σχετικές εκδηλώσεις, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Τρικάλων κ.κ. Απόστολο Κολίτσα, Κων/νο Μπάρδα, Γιάννη Μπουτίνα και Γιώργο Τσίγκα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάρισας κ. Χρήστο Καλομπάτσιο, τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη, τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας κ. Αναγνωστόπουλο, την Δημοτική Σύμβουλο κ. Μαρία Γκαραγκάνη, τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου Καλαμπάκας κ. Γ. Γιαννακό και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημ. Κόττη.
Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μιχ. Μαγειρία και την Ταμία κ. Αποστολία Κούτσια όπως και όλους τους λοιπούς προέδρους πολλών άλλων Πολιτιστικών Συλλόγων, που παρέστησαν. Ευχαριστούμε ακόμη την χοροδιδάσκαλο κ. Αναστασία Ντρουμάκα, που συμβάλλει αποφασιστικά στην εκμάθηση των δημοτικών παραδοσιακών χορών στα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας, όπως και όλες τις γυναίκες του χωριού μας που συνετέλεσαν στην όλη προετοιμασία της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγναντιάς, Ασπροκκλησιάς, Διάβας, Θεόπετρας, Κλεινοβού, Κρανιάς, Κακοπλευρίου και Οξύνειας των οποίων τα χορευτικά τμήματα συμμετείχαν στην γιορτή.
Τέλος ευχαριστούμε και όλους εκείνους, Καστανιώτες και μη, που και φέτος έδωσαν βροντερό παρών στην γιορτή του Κάστανου.

Ραντεβού τώρα την προσεχή Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των απ’ τους Γερμανούς εκτελεσθέντων Καστανιωτών στα χρόνια της γερμανικής κατοχής.
Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Για το Δ.Σ.
Του Μ.Ε.Σ. Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ»
Σωτήρης Δημητρούλης Πρόεδρος
Λίτσα Ρήγα- Νικοθώδη Γεν. Γραμματέας

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .