Ευχαριστήριο του κ. Νικόλαου Αβραμόπουλου

7 Μαρτίου, 2017 00:05 Επιμέλεια: /

Untitled

Πριν λίγες ημέρες ο επικεφαλής της παράταξης μου κος Δημήτρης Σακελλαρίου μου έκανε την τιμή να με προτείνει για τη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ Καλαμπάκας .Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια εκείνον όπως και τους υπόλοιπους 27 συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Σας διαβεβαιώνω πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ πλήρως στα καθήκοντα μου και πως μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, Eιλικρινή σεβασμό προς όλες τις παρατάξεις καθώς και με διαφάνεια και πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας θα επιδιώξω να συμβάλλω στην αναβάθμιση της λειτουργιάς του Δ.Σ σεβόμενος πάντα τους κανονισμούς που το διέπουν.

Παραμένω ενεργό μέλος της δημοτικής μας ομάδας και δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι καθημερινά, ως δημοτικός σύμβουλος, από κάθε πόστο,με όλες μου τις δυνάμεις, για να τιμήσω στο ακέραιο τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου διαβεβαιώνοντας ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να υπερασπιστώ το δικαίωμα της ελεύθερης κι ανεμπόδιστης έκφρασης, ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο να διακρίνεται από ευπρέπεια, συνεννόηση και πνεύμα Δημοκρατίας .

Σας ευχαριστώ Αβραμόπουλος Νίκος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.