Ευχαριστήριο του Ευάγγελου Γιουβρή

22 Σεπτεμβρίου, 2015 11:32 Επιμέλεια: /

Giouvris_photo

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τους συμπολίτες μας που μας ψήφισαν, και που επέλεξαν την Ένωση Κεντρώων, αλλά και όσους δεν μας επέλεξαν μη έχοντας προφανώς γνώση των θέσεών μας. Στη περιοχή μας όλη η προσπάθεια οργανώθηκε από εμάς τους ίδιους. Θεωρούμε ότι βάλαμε τη βάση για κάτι καλό, για μια ελεύθερη φωνή που ήδη ακούγεται εντός του κοινοβουλίου γνωστοποιώντας τα προβλήματα του τόπου μας.

Το δυνατό μας σημείο είναι η πίστη μας στη Δημοκρατία και το όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαστε όλοι στην ηλικία που αντέχουμε να πολεμήσουμε για αυτό το όραμα. Για αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι θα παραμείνουμε ενεργοί, γνωρίζοντας περισσότερους συμπολίτες μας οι οποίο πλέον μετά την επερχόμενη εφαρμογή των καταστροφικών μέτρων θα συνειδητοποιήσουν ότι ο Βασίλης Λεβέντης, και η Ένωση Κεντρώων, λέει την αλήθεια μακριά από διαπλεκόμενα συμφέροντα και θα στηρίξουν πιο δυναμικά τις ιδέες και τις προτάσεις μας. Σας ευχαριστούμε όλους.

Για την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΟΥΒΡΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.