Ευχαριστήριο του επιτυχών στην Ιατρική Θεοχάρη Γιαννακόπουλο

27 Αυγούστου, 2015 10:39 Επιμέλεια: /

DSC_4744_DCE

Θα ήθελα και δημοσίως να απευθύνω ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό τον αγώνα και με στήριξαν στην επίτευξη του στόχου μου, τόσο με την ποιοτική και ουσιαστική παροχή γνώσεων, η οποία σφραγίζεται από την διδακτική τους αρτιότητα, όσο και με την ηθική συμπαράσταση που μου παρείχαν. Αναλυτικά, λοιπόν ευχαριστώ:
Τον Φιλόλογο Γεώργιο Αλεξανδρή, τον Βιολόγο Βασίλειο Σπύρου, τον Φυσικό Κωνσταντίνο Καρπούζα, τους Μαθηματικούς Αντώνιο Λαγούδη και Μαρίζα Δήμου, καθώς και τους καθηγητές του Λυκείου μου.

Θεοχάρης Γιαννακόπουλος
Επιτυχών στην Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.