Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Καστρακίου

23 Φεβρουαρίου, 2016 09:35 Επιμέλεια: /

DSCF4717_DCE

Η Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Καστρακίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Dr. Αθανάσιο Ράγκο, Γεωπόνο – Γεωργοοικονομολόγο, καθηγητή των Α.Τ.Ε.Ι Θες/νίκης και Φλώρινας, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας για την ενημέρωση των μαθητών και των εκπ/κών σχετικά με το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα « Σιτάρι- Αλεύρι- Ψωμί».
Ένθερμα ευχαριστεί και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Π. Εκπ/σης Τρικάλων κ. Κόφφα Αλέξανδρο για τη φυσική του παρουσία στην εκδήλωση.

Ο Δ/ντής του Δ. Σχολείου Καστρακίου
ΜΕΜΗΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.