Ευχαριστήριο της Οργανωτικής Επιτροπής Χασίων για την εκδήλωση “Παραδοσιακός Θερισμός – Αλωνισμός”

7 Ιουλίου, 2015 10:44 Επιμέλεια: /

DSC_5663_DCE

Η Οργανωτική Επιτροπή Χασίων για την εκδήλωση «Παραδοσιακός Οερισμός-Αλωνισμός» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους.

Καταρχήν, ευχαριστούμε την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και το Δήμο Καλαμπάκας για τη στήριξη της εκδήλωσης. Την ελληνική αστυνομία και το πυροσβεστικό σώμα Καλαμπάκας.

Επίσης ευχαριστούμε τους Πατέρες της εκκλησίας, το δήμαρχο Καλαμπάκας, τον γ. Γραμματέα του Δήμου Καλαμπάκας, τους αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Προέδρους τοπικών κοινοτήτων, Προέδρους Συλλόγων, και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη για την συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε τον Ιατρό κ. Μπούρα Βασίλειο για την εθελοντική του παρουσία και προσφορά στην εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη κ. Γαλάνη Απόστολο για την παραχώρηση του χωραφιού. Την επιχείρηση ΤΕΞΥΛ ΓΡΙΒΑ ΑΒΕΕ για τις διευκολύνσεις που μας έκανε. Τα αρτοποιεία των κ. Τσουμπέκου και Παπαπούλιου στην Καλαμπάκα και το αρτοποιείο του κ. Φίλιου στο Αγιόφυλλο για τα ψωμιά που μας πρόσφεραν.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες άντρες-γυναίκες-παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα Μ.Μ.Ε. Καλαμπάκας για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την προβολή όλο αυτό το διάστημα. Η συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης είναι πολύ μεγάλη.

Με τιμή

Οργανωτική Επιτροπή Μορφωτικών Συλλόγων περιοχής Χασίων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.