Ευχαριστήριο της Οργανωτικής Επιτροπής Χασίων για την εκδήλωση ‘Παραδοσιακός Θερισμός – Αλωνισμός’

admin
admin
7 Ιουλίου 2015, 10:44

Η Οργανωτική Επιτροπή Χασίων για την εκδήλωση «Παραδοσιακός Οερισμός-Αλωνισμός» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους.

Καταρχήν, ευχαριστούμε την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και το Δήμο Καλαμπάκας για τη στήριξη της εκδήλωσης. Την ελληνική αστυνομία και το πυροσβεστικό σώμα Καλαμπάκας.

Επίσης ευχαριστούμε τους Πατέρες της εκκλησίας, το δήμαρχο Καλαμπάκας, τον γ. Γραμματέα του Δήμου Καλαμπάκας, τους αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Προέδρους τοπικών κοινοτήτων, Προέδρους Συλλόγων, και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Την αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη για την συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε τον Ιατρό κ. Μπούρα Βασίλειο για την εθελοντική του παρουσία και προσφορά στην εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη κ. Γαλάνη Απόστολο για την παραχώρηση του χωραφιού. Την επιχείρηση ΤΕΞΥΛ ΓΡΙΒΑ ΑΒΕΕ για τις διευκολύνσεις που μας έκανε. Τα αρτοποιεία των κ. Τσουμπέκου και Παπαπούλιου στην Καλαμπάκα και το αρτοποιείο του κ. Φίλιου στο Αγιόφυλλο για τα ψωμιά που μας πρόσφεραν.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες άντρες-γυναίκες-παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα Μ.Μ.Ε. Καλαμπάκας για την παρουσία τους στην εκδήλωση και την προβολή όλο αυτό το διάστημα. Η συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης είναι πολύ μεγάλη.

Με τιμή

Οργανωτική Επιτροπή Μορφωτικών Συλλόγων περιοχής Χασίων

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .