Συγχαρητήρια επιστολή του Γιώργου Γεωργίου προς τον κ. Ιωάννη Μπουτίνα

2 Αυγούστου, 2017 09:56 Επιμέλεια: /

georgioy 1

Αγαπητέ μας συντοπίτη Γιάννη Μπουτίνα,

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Καλαμπάκας εκφράζοντας τα ειλικρινή συναισθήματα όλων των μελών της οργάνωσης θέλω να σας συγχαρώ θερμά για τον νέο σας θεσμικό ρόλο που αναλαμβάνεται ως Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δύσκολο πόστο, μεγάλες οι ευθύνες σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, τη μοναδική βιομηχανία ίσως που μας απέμεινε, σε δύσκολη βέβαια συγκυρία για τον τόπο μας, με μια Κυβέρνηση που διαρκώς πειραματίζεται σε όλους τους τομείς χωρίς όραμα και ελπίδα, με προχειρότητα και χωρίς καινοτόμα προγράμματα.

Μοναδική όαση ελπίδας η Περιφέρεια Θεσσαλίας με στοχευμένες παρεμβάσεις τόσο στον πρωτογενή όσο και στον δευτερογενή τομέα, μήπως και μπορέσουμε να ανακάμψουμε στο μέλλον στοχεύοντας ψηλά, με μπροστάρη την νέα μας γενιά που αυτή την περίοδο έχει επιλέξει το δρόμο της ξενιτειάς.

Πιστεύω θα τα καταφέρετε και ευελπιστώ στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας και όχι μόνο.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόεδρος ΔHΜ.ΤΟ. Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.