Ευχαριστήριο πολιτιστικού συλλόγου

admin
admin
26 Αυγούστου 2015, 17:53

Ο πρόεδρος του Συλλόγου και τα μέλη του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου των Απανταχού Καλομοιριωτών , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί στο χωριό μας η εκδήλωση  Αναπαράσταση Βλάχικου Γάμου «Της Γαλανής το Φόρεμα», μιας εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και σε συνεργασία με τη συμμετοχή του Συλλόγου μας, δημιουργώντας σε όλους μας συναισθήματα νοσταλγίας και συγκίνησης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ.Μιχαλάκη Χρήστο για την αγαστή συνεργασία μεταξύ της περιφέρειας και του Συλλόγου  για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Επίσης τις γυναίκες του χωριού μας και τη νεολαία μας που με την ενέργεια τους ,το κέφι τους και την ζωντάνια τους απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο αγαπάνε το χωριό.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στο χορευτικό της Τ.Κ Ματονερίου για την πολύ σημαντική στήριξη με την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Τέλος τα τοπικά Μ.Μ.Ε που συνέβαλαν στην προβολή της εκδήλωσης και γενικότερα στην στήριξη και προβολή του Συλλόγου μας.

 

 

Σας ευχαριστούμε θερμά.

 

Με εκτίμηση

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .