Ευχαριστήριο μήνυμα

21 Οκτωβρίου, 2016 07:31 Επιμέλεια: /

bibliothiki-neo-ktirio-5_DCE

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν ως επιστήμονα, επαγγελματία αλλά κυρίως ως άνθρωπο. Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους αναγνώρισαν στο έργο μου θέληση, υπομονή, υπευθυνότητα, συνέπεια και συνεργάστηκαν μαζί μου με επιτυχία:

  • τους πολίτες του Δήμου Καλαμπάκας αλλά και άλλων δήμων της χώρας
  • τους εμψυχωτές, ιδιώτες, φορείς, δωρητές και φίλους της Βιβλιοθήκης,
  • τη Δημοτική Αρχή, τον Δήμαρχο κ. Σινάνη, την κυρία Μπαντέκα, και το προσωπικό του Δήμου
  • τα ΜΜΕ της Καλαμπάκας και των Τρικάλων για την υποστήριξή τους.

Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισα δουλεύοντας σε πληροφοριακές υπηρεσίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνει η Ελλάδα, πρόσθεσα ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη της γνώσης και μόρφωσης των πολιτών.

Εκλαμβάνω την αναγνώριση και εκτίμηση των συμπολιτών μας ως την υψηλότερη αξιολόγηση και την καλύτερη συστατική επιστολή την οποία θα κρατώ πάντα στην ψυχή μου.

Με εκτίμηση

Μάγδα Βασιλείου

Βιβλιοθηκονόμος, MSc, Ph.D

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.