Ευχαριστήριο μήνυμα για την 14 Λαμπαδηδρομία Αγάπης

3 Οκτωβρίου, 2016 07:49 Επιμέλεια: /

droygka sofi_DCE

Αισθανόμαστε βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που με την ενεργό συμμετοχή τους συνέβαλαν ώστε να διατρανώσουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην πόλη μας.

Ας  αποτελέσουν   το   παράδειγμα  όλες  οι  εθελοντικές ομάδες,  να   συνειδητοποιήσουμε  όλο και  περισσότεροι άνθρωποι  την   σημασία   του   εθελοντισμού και  της αιμοδοσίας  και να ενταχτούμε με τις οποιεσδήποτε δυνάμεις μας στο  πολύμορφο εθελοντικό  κίνημα προσφοράς υπηρεσιών, αγαθών.

Ευχαριστούμε την ΠΟΣΕΑ για το πολύτιμο έργο της, αλλά και την πολύπλευρη δράση της, όπως αυτή της επί σειράς ετών διάδοσης της συμβολικής λαμπαδηδρομίας «Φλόγα της Αγάπης».

Ευχαριστούμε τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών –Τοπική Διοίκηση Τρικάλων για τη συμμετοχή τους στην λαμπαδηδρομία αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, Τμήμα Τροχαίας για τη συνοδεία των δρομέων από  τα Τρίκαλα στην πόλη μας. Το Αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας για τη δυναμική του παρουσία στους δρόμους της πόλης και την ασφαλή διέλευση των λαμπαδηδρόμων.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Κλασικού αθλητισμού (ΣΚΑΜ) που μετέφερε για 17 χιλιόμετρα τη φλόγα της αγάπης, και έστειλε το μήνυμα σε όλο το Δήμο μας.

Ευχαριστούμε  τα παιδιά και τους δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας που σήκωσαν με το μπαλόνι τους   ακόμα πιο ψηλά  το μήνυμα: «Το  αίµα  µας  ενώνει  όλους».

Το Μοτοσυκλετιστικό  Αθλητικό Σύλλογο Καλαμπάκας (ΜΑΣΚ ) που μετέφεραν με τις μηχανές τους τη φλόγα στον πιο προβεβλημένο χώρο του κόσμου, τα δικά μας Μετέωρα.

Τη μαθήτρια Βακουφτσή Σοφία που με γλαφυρό τρόπο  μας παρότρυνε  «ΔΩΡΙΣΤΕ ΑΙΜΑ, υψώστε βλέμμα, μη περιμένετε».

Ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ που με τη συνεχή προβολή  δράσεων όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας, συμβάλουν στην αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινής ζωής.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης και κυρίως όλους εσάς που  παραβρεθήκατε στην συνάντηση «Αγάπης» και αφουγκραστήκατε το μήνυμα:

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΔΩΣΕ ΖΩΗ

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.