Ευχαριστήριο μήνυμα για την 14 Λαμπαδηδρομία Αγάπης

admin
admin
3 Οκτωβρίου 2016, 07:49

Αισθανόμαστε βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που με την ενεργό συμμετοχή τους συνέβαλαν ώστε να διατρανώσουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην πόλη μας.

Ας  αποτελέσουν   το   παράδειγμα  όλες  οι  εθελοντικές ομάδες,  να   συνειδητοποιήσουμε  όλο και  περισσότεροι άνθρωποι  την   σημασία   του   εθελοντισμού και  της αιμοδοσίας  και να ενταχτούμε με τις οποιεσδήποτε δυνάμεις μας στο  πολύμορφο εθελοντικό  κίνημα προσφοράς υπηρεσιών, αγαθών.

Ευχαριστούμε την ΠΟΣΕΑ για το πολύτιμο έργο της, αλλά και την πολύπλευρη δράση της, όπως αυτή της επί σειράς ετών διάδοσης της συμβολικής λαμπαδηδρομίας «Φλόγα της Αγάπης».

Ευχαριστούμε τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών –Τοπική Διοίκηση Τρικάλων για τη συμμετοχή τους στην λαμπαδηδρομία αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, Τμήμα Τροχαίας για τη συνοδεία των δρομέων από  τα Τρίκαλα στην πόλη μας. Το Αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας για τη δυναμική του παρουσία στους δρόμους της πόλης και την ασφαλή διέλευση των λαμπαδηδρόμων.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Κλασικού αθλητισμού (ΣΚΑΜ) που μετέφερε για 17 χιλιόμετρα τη φλόγα της αγάπης, και έστειλε το μήνυμα σε όλο το Δήμο μας.

Ευχαριστούμε  τα παιδιά και τους δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας που σήκωσαν με το μπαλόνι τους   ακόμα πιο ψηλά  το μήνυμα: «Το  αίµα  µας  ενώνει  όλους».

Το Μοτοσυκλετιστικό  Αθλητικό Σύλλογο Καλαμπάκας (ΜΑΣΚ ) που μετέφεραν με τις μηχανές τους τη φλόγα στον πιο προβεβλημένο χώρο του κόσμου, τα δικά μας Μετέωρα.

Τη μαθήτρια Βακουφτσή Σοφία που με γλαφυρό τρόπο  μας παρότρυνε  «ΔΩΡΙΣΤΕ ΑΙΜΑ, υψώστε βλέμμα, μη περιμένετε».

Ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ που με τη συνεχή προβολή  δράσεων όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας, συμβάλουν στην αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινής ζωής.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης και κυρίως όλους εσάς που  παραβρεθήκατε στην συνάντηση «Αγάπης» και αφουγκραστήκατε το μήνυμα:

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΔΩΣΕ ΖΩΗ

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .