Ευχαριστήριο Κωστούλη Χρήστου

26 Σεπτεμβρίου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

kostoylis

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ποτάμι, Χρήστος Κωστούλης, ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε σε αυτή την πρώτη του παρουσία στον πολιτικό στίβο σε εθνικό επίπεδο. Αναφέρει ότι θα μείνει πιστός σε αυτά που προεκλογικά συζήτησε με τους απλούς ανθρώπους που καθημερινά συναντούσε και θα αγωνιστεί να ικανοποιήσει στο μέγιστο τα αιτήματά τους  και τις ανάγκες τους. Το εκλογικό αποτέλεσμα τον καθιστά πείσμων ώστε να επαναπροσδιοριστούν και να επιτευχθούν οι στόχοι που αρχικά είχαν τεθεί τόσο  προσωπικά όσο και  ομαδικά. Ο ίδιος προσωπικά δηλώνει:

Ευχαριστώ τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του και η ανταπόδοση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου θα είναι ο αδιάκοπος προσωπικός αγώνας ο οποίος γίνεται πιο εντατικός και πιο ουσιαστικός μετα τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής.

Με εκτίμηση

Κωστούλης Χρήστος

Οικονομολόγος

Υποψήφιος Βουλευτής με το Ποτάμι

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.