Ευχαριστήριο για το 2ο Αντάμωμα και το 13ο τουρνουά ποδοσφαίρου Θεοτόκου

18 Αυγούστου, 2015 09:05 Επιμέλεια: /

DSD_9189_DCE

Ο πρόεδρος το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους Θεοτοκίτες ανά τον κόσμο καθώς επίσης και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο 2ο αντάμωμα των απανταχού Θεοτοκιτών. Τους χορηγούς μας κ. Ηλία Σιούτα, κ. Παπαγεωργόπουλο Δημήτριο, κ. Πέτρου Κωνσταντίνο καθώς επίσης και τους διαφημιζόμενους επαγγελματίες του χωριού μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Ανδρομάχη Σιούτα για τις χορογραφίες και την προετοιμασία του χορευτικού της Θεοτόκου. Τον δήμο Καλαμπάκας και την αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Λίλα Μπαντέκα Νάνη. Τον πολιτιστικό σύλλογο Παπαθύμιος Βλαχάβας. Το τυροκομείο Καλτσούδας. Τον πρόεδρο του συλλόγου Θεόπετρας κ. Παπακώστα Δημήτριο. Τον συγχωριανό μας κ. Στεργιαρόπουλο Δημήτριο. Τα ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή και την διαφήμισή μας. Τον συντονιστή της εκδήλωσης και συγχωριανό μας κ. Βαγγέλη Σιούτα. Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Για το 13ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο γήπεδο του χωριού στις 13-14 Αυγούστου συγχαίρουμε την ομάδα της Αγναντιάς για την κατάκτηση του κυπέλου και ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες Κακοπλεύρι – Σκεπάρι και Θεοτόκο για την προσέλευσή τους και το θέαμα του προσέφεραν στους παρευρισκομένους.

Με εκτίμηση Για το Δ/Σ του Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου
Ο πρόεδρος Προυφόπουλος Αθανάσιος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.