Ευχαριστήριο Ευάγγελου Κωστή

28 Ιουλίου, 2015 12:00 Επιμέλεια: /

1505460_1442814195952079_2026152907_n

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τη νέα Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα, τον Πρόεδρο και κάθε μέλος της ξεχωριστά, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και στις τεχνικές μου ικανότητες με την πρόταση που μου απηύθυναν να επανέλθω στο δυναμικό του καλαμπακιώτικου ποδοσφαιρικού συλλόγου από τη νέα αθλητική σεζόν.
Με πολλή χαρά και συγκίνηση αποδέχθηκα αυτή την πρόταση και επιστρέφω στα Μετέωρα, την «ομάδα της καρδιάς μου» μετά από απουσία δύο ετών. Εύχομαι και ελπίζω να ανταποκριθώ το μέγιστο δυνατό εντός γηπέδου και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από το ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο της Καλαμπάκας στο τέλος της σεζόν, πράγμα που αποτελεί προσωπικό όνειρο και φιλοδοξία για το κλείσιμο της καριέρας μου στο χώρο του ποδοσφαίρου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.