Ευχαριστήριο ΕΜΟΒ – Ο τυχερός λαχνός της καλοκαιρινής εκδήλωσης στη Βασιλική

22 Αυγούστου, 2016 09:10 Επιμέλεια: /

DSD_6701_DCE

Η πρόεδρος και τα μέλη του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Ομίλου Βασιλικής «Η ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλο τον κόσμο που με την πολυπληθή παρουσία του τίμησε και φέτος την καλοκαιρινή εκδήλωσή μας.

Η ανταπόκριση όλων σας στο κάλεσμά μας ήταν πέραν των προσδοκιών μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να προσφέρουμε στο χωριό μας ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Ευχαριστούμε ακόμα για την προσφορά τους την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Καλαμπάκας και ιδιαιτέρως τον κ. Ανδρέα Καλτσούδα.

Και τέλος όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο τυχερός λαχνός που αναδείχθηκε μετά την κλήρωση και κερδίζει ένα μηχανάκι Yamaha είναι αυτός με αριθμό 2853.

Με τιμή

Εκ μέρους του ΕΜΟΒ
Η Πρόεδρος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.