Ευχαριστήριο χορού και τουρνουά Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου

20 Αυγούστου, 2016 16:14 Επιμέλεια: /

DSD_6614_DCE

Ο πρόεδρος το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στον χορό του Συλλόγου μας στις 15 Αυγούστου.                                                               Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορευτικό μας και στην κ. Μπούκα Μαρία για τις χορογραφίες και την προετοιμασία του χορευτικού της Θεοτόκου.

Στους διαφημιζόμενους επαγγελματίες του χωριού μας και όχι μόνο.

Τον δήμο Καλαμπάκας και την αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Λίλα Μπαντέκα Νάνη.

Τον πολιτιστικό σύλλογο Παπαθύμιος Βλαχάβας και την πρόεδρο κ. Δέσποινα Μησιάρη.

Τον Σύλλογο Θεόπετρας και τον πρόεδρο κ. Παπακώστα Δημήτριο.

Τα ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή και την διαφήμισή μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Για το 14ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο γήπεδο του χωριού μας στις 13-14 Αυγούστου συγχαίρουμε την ομάδα των Μετεώρων για την κατάκτηση του κυπέλου και ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες: Αγναντιά – Κακοπλεύρι – Θεόπετρα – Σκεπάρι και Θεοτόκο για την προσέλευσή τους και το θέαμα του προσέφεραν στους παρευρισκομένους.

* Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με υγεία και υποσχόμαστε περισσότερο θέαμα και πολλά happenings..!!

 

    Με εκτίμηση                                                                                               Για το Δ/Σ του Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου

            Ο πρόεδρος                                                                                                      Προυφόπουλος Αθανάσιος  

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.