Ευχαριστήριο από το Προσκοπικό Κέντρο «ΕΛΤΣΑ» Αμάραντου

12 Ιανουαρίου, 2016 17:32 Επιμέλεια: /

ΣΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Με το κλείσιμο της προσκοπικής χρονιάς του 2015 και τον ερχομό του 2016, το Προσκοπικό Κέντρο «ΕΛΤΣΑ – Γρηγόρης Καρανάσιος»  θα ήθελε να ευχηθεί στους Βαθμοφόρους του και στην Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης,  χρόνια πολλά και να έχουν ένα δημιουργικό και υγιές νέο έτος.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προσκοπικού προγράμματος στη φύση, την περσινή χρονιά επισκέφθηκαν  το Προσκοπικό Κέντρο τμήματα από τα Τρίκαλα, την Λάρισα, την Καρδίτσα, την Αλόννησο και την Αθήνα. Τα μικρά Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές, κάνοντας πράξη και βίωμα το προσκοπικό πρόγραμμα, έζησαν όμορφες στιγμές μέσα σε ένα κατεξοχήν φυσικό περιβάλλον, βιώνοντας την προσκοπική μέθοδο εκμάθησης, με την ζωή στην φύση.

Σε αυτή την προσπάθεια είχαν αρωγούς τους βαθμοφόρους του κέντρου αλλά και μέλη της τοπικής κοινωνίας που στάθηκαν δίπλα τους  δίνοντας στους βαθμοφόρους δύναμη για την συνέχιση των προσπαθειών τους.

 

Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους στους :

 

Λίλα  Μπαντέκα           – Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Παιδείας Δήμου Καλαμπάκας

Γιώργο  Ζησόπουλο     – Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Αμαράντου

Νατάσα Στούμπη         – Πρόεδρο Μορφωτικού Συλλόγου Αμαράντου

Σωτήρη  Δημητρούλη    – Πρόεδρο Μορφωτικού Συλλόγου Καστανιάς ο «Στίνος»​

Κώστα  Παπαγιάννη    – Ιδιοκτήτη εταιρίας οικοτουρισμού caza di calo

Δημήτρη Κανναβό       – Τοπογράφο Μηχανικό

Τάσο Τσιουμπέκα        – Μονώσεις

Κωνσταντίνο  Μάντζιο – Υδραυλικές Εργασίες

Σωτήρη  Πλατογιάννη   – Ελαιοχρωματισμοί

Γεώργιο  Στούμπη        – Ιδιοκτήτη του καφενείου Αμαράντου

 

Παρόμοιες ενέργειες φίλων & συμπαραστατών της  Κίνησής  μας,  οπλίζουν τους ενήλικες εθελοντές – στελέχη μας με δύναμη και κουράγιο, ώστε να συνεχίσουν την ανιδιοτελή προσφορά τους στην διαπαιδαγώγηση  της  νεολαίας  μας , σύμφωνα με την Προσκοπική Μέθοδο.

 

 

                                               ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΕΛΤΣΑ» ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.