Ευχαριστίες με το …. ‘φτυάρι’ από τον Α.Σ. Μετέωρα

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
19 Ιουλίου 2016, 22:13

Την αποχώρηση των παιχτών Παναγιώτη Αυγέρο, Στέλιο Τσιαντούλα, Μανώλη Παπαγεωργόπουλο και Σάκη Μόκκα ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας η Διοικούσα επιτροπή του Α.Σ. Μετέωρα.

Οι αναγνώστες του stagonsports είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρώτοι για την αποχώρηση των παιχτών με άρθρο ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Με την αποχώρηση των τεσσάρων αυτών ποδοσφαιριστών και με τις αποχωρήσεις που προηγήθηκαν την περασμένη χρονιά μιλάμε για το τέλος εποχής,  μιας και οι συγκεκριμένοι παίχτες αποτέλεσαν το κορμό της ομάδας η οποία για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε στα τοπικά γήπεδα αλλά και στην πρώην Δ΄Εθνική.

Όλα αυτά φυσικά είναι γνωστά στο φίλαθλο κοινό το οποίο παρακολουθεί στενά την ομάδα της Καλαμπάκας.

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η συγκεκριμένη φουρνιά ποδοσφαιριστών δεν έδωσε και τη ψυχή της για τη φανέλα της Καλαμπακιώτικης ομάδας .

Όπως διαβάσαμε χθες στην ευχαριστήρια επιστολή της Διοικούσας επιτροπής του Α.Σ. Μετέωρα οι άνθρωποι της ομάδας έβγαλαν μια πικρία προς τους ποδοσφαιριστές που διάλεξαν φέτος να μην συνεχίσουν στην ομάδα της πόλης μας λέγοντας ότι αποφάσισαν »στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορία των Μετεώρων, να μην στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια και ότι η Διοικούσα Επιτροπή, εκφράζει δε την απογοήτευσή της, γι’ αυτή την απόφαση των ποδοσφαιριστών.

Όπως διαβάσατε και στην αρχή, ο τίτλος του άρθρου είναι »Ευχαριστήριες με το …. ‘φτυάρι’ από τον Α.Σ. Μετέωρα» και το λέμε αυτό καθώς πιστεύουμε πως μόνο ευχαριστήρια επιστολή δεν είναι μια επιστολή η οποία στις δύο πρώτες σειρές ευχαριστεί και στη συνέχεια βγάζει τόσο φαρμάκι.

Θα περιμέναμε μια επιστολή αντάξια με όλα όσα έχουν προσφέρει αυτά τα παιδιά στην ομάδα όπως το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο κόσμος της Καλαμπάκας προς τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής τα οποία βγήκαν μπροστά έτσι ώστε να μην χαθεί αυτή η ιστορική ομάδα.

Να θυμίσουμε επίσης σε κάποιους πως για την δύσκολη αυτή κατάσταση που έφτασε ο Α.Σ. Μετέωρα δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι καν επαγγελματίες. Είναι δικαίωμα του κάθε ποδοσφαιριστή να αποφασίζει σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί και για πόσο καιρό.

Μπορεί τα γραφόμενα να μην ευχαριστήσουν τα μάτια όλων, αλλά θα θέλαμε να τονίσουμε πως το stagonsports και το stagonnews από τη πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα των Μετεώρων όπου και όποτε χρειαστεί.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να κρίνουν….

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .