Ευχαριστήρια του Α.Ο.Τ.

admin
admin
30 Ιουλίου 2015, 19:22

Oι διοικήσεις του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα και της ΠΑΕ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους νέους ποδοσφαιριστές, τους γονείς τους και τους συλλόγους τους για την μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που επέδειξαν στα προπονητικά καμπ με στόχο την συγκρότηση των ομάδων Κ17 και Κ19 .
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Φλαμουλίου για την παραχώρηση του γηπέδου , την φιλοξενία και για την άψογη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου .

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα ήθελε να κάνει γνωστό στους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα την εξαιρετική στάση της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.
Οι άνθρωποι που στήριξαν πέρυσι την προσπάθεια ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ δείχνουν έμπρακτα ότι η αγάπη τους για τον ΑΟΤ είναι διαχρονική. Σ’ αυτές τις σφιχτές οικονομικά εποχές με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας έδωσαν μια μεγάλη ανάσα στην ΠΑΕ. Έτσι θεωρούμε σωστό να ενημερώσουμε τους τρικαλινούς φιλάθλους για την πράξη τους αυτή, ώστε να γίνει κατανοητό ότι ο ΑΟΤ είναι υπόθεση όλων.
Τους ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στη νέα εποχή που μπαίνει η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα με την βοήθεια και του ερασιτέχνη ΑΟΤ και των φιλάθλων οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά.
Για την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα
Χαρίτων Κουτσούρης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .