Ευχαριστήρια επιστολή του προπονητή Βασίλη Γκούμπλια

admin
admin
15 Ιουνίου 2015, 18:58

Ευχαριστήρια επιστολή του προπονητή Βασίλη Γκούμπλια προς τον υπεύθυνο της Α.Ε.Τ. κ. Καρακούση

Αναλυτικά:

ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ Α.Ε.Τ. Κο= ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΚΩΝ/ΝΟ (απ τους πιο καταρτησμενους ανθρωπους ποδοσφαιρικα στο νομο) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΌΤΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.
ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΕΒΑΛΑΝ ΕΑΥΤΟ ΣΕ Κ’ΘΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η Α.Ε.Τ. ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠ ΤΗ ΔΥΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΌΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΠ ΤΟΝ
ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ Σ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.(ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ-ΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ) ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΌΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΗΘΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .