Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Καλαμπάκας

7 Μαΐου, 2015 11:35 Επιμέλεια: /

DSD_7757_DCE

Ο Δήμος Καλαμπάκας, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης, μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ, η οποία διεξήχθη την Τετάρτη 6/5/2015, στην Καλαμπάκα, ευχαριστεί: Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, την Ομοσπονδία Πάλης, τη Διευθύντρια Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων καθώς και τους ιδιώτες εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση των αγώνων.
Επίσης ο Δήμος Καλαμπάκας, ευχαριστεί :
• Την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο αυτής κ. Σωτήρη Φαμίση.
• Το εστιατόριο «Palazzo» ιδιοκτησίας κ. Κώστα Κουβελά.
• Το γυμναστήριο «Stadium fitness club» του κ. Παναγιώτη Κανδύλη.
• Το Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» για την παραχώρηση της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τη διοργάνωση των αγώνων.
• Τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή και κάλυψη των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης.
Τέλος, ο Δήμος Καλαμπάκας θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των αθλητικών δρώμενων της περιοχής αλλά και θα συμβάλλει στην εξάπλωση του αθλητικού ιδεώδους, συνεργαζόμενος πάντα με τους Δημότες αλλά και τους τοπικούς φορείς για την διοργάνωση και διεξαγωγή κάθε είδους δράσεων .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.